Рецепт пирога “12 ложок і три яйця” від Валентини Сови

Інгредієнти:

  • 3 яйця
  • 12 ложок цукру
  • 12 ложок молока
  • 12 ложок олії
  • 12 ложок борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • дрібка солі
  • цедра одного лимону
  • сік з половини лимону

Приготування:

1. Змішування інгредієнтів:

  • Збийте три яйця з цукром (12 ложок). Можна використовувати міксер або просто ложку для перемішування.
  • Додайте 12 ложок молока та 12 ложок олії. Перемішайте.

2. Додавання сухих інгредієнтів:

  • Введіть 12 ложок борошна, дрібку солі та 1 чайну ложку розпушувача. Змішайте все до однорідної маси.
  • Додайте цедру одного лимону та сік з половини лимону. Знову перемішайте.

3. Випікання:

  • Підготуйте форму для випікання, змастіть її або вистеліть пергаментом.
  • Вилийте тісто у форму.
  • Випікайте в розігрітій до 180°C духовці протягом 30 хвилин.

4. Прикраса:

  • Готовий пиріг можна прикрасити за бажанням. Валентина рекомендує додати трохи згущеного молока і присипати кокосовою стружкою.

Вам також сподобається Сливово-яблучне густе повидло для випічки від Лілії Цвіт

Завершення:

Фейсбук і Ютуб Валентини Сови тут і тут.

Ще зараз читають наші читачі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутка до верху