
🌟 Завжди виходять пухкими та смачними!
Інгредієнти:
🔸 Кефір – 500 мл
🔸 Борошно – 500 г
🔸 Яйце – 1 шт.
🔸 Цукор – 6 ст. л.
🔸 Сіль – 1 ч. л.
🔸 Сода – 1 ч. л.
🔸 Тепла вода – 80 мл
Приготування:
1️⃣ Збити яйце з цукром і сіллю.
2️⃣ Додати теплий кефір і воду, перемішати.
3️⃣ Просіяти борошно, додати соду й ретельно змішати до густої консистенції.
4️⃣ Викладати тісто ложкою на розігріту сковороду, смажити під кришкою до рум’яної скоринки з обох боків.

💛 Смачного! Пухкі, ніжні оладки готові до чаювання! 🍵🥞
- Пенсійний фонд на межі виживання: скільки ще триватиме його існування?
- Як натерти крани у ванній та на кухні, щоб вони сяяли, наче нові: корисні поради.
- Плани Росії в Білорусі: Зеленський отримав інформацію від СЗР.
- На Запоріжжі загинув снайпер з Закарпаття: деталі трагедії та втрати України у війні
- Скільки солі потрібно для засолювання 1 кг капусти? Відкрито секрет: ідеальний рецепт квашеної капусти!