


A quick and satisfying dish. You can use leftover potatoes from breakfast or lunch.
The photo shows dumplings with 40% ingredients.
Інгредієнти:
- 450 г сирих очищених або варених картопель
- 200 г сиру
- 250-280 г борошна
- 1 яйце
- 2 щіпки куркуми
- сіль і перець за смаком
Приготування:
- Варіть сирі картоплі в підсоленій воді до м’якості, злийте воду і остудіть картоплю.
- Перецьте варену картоплю в пюре. Додайте сіль, перець, куркуму та яйце.
- Додайте сир. Змішайте. Збити суміш блендером, щоб не залишилось грудочок.
- Додайте борошно та замісіть м’яке тісто. Якщо тісто липне до рук, змастіть руки олією.
- Попередньо посипте стіл борошном, розкатайте тісто на 4 частини. Кожну частину сформуйте в ковбаску діаметром 2,5-3 см й наріжте на шматочки товщиною 1 см.
- Закип’ятіть воду в каструлі з сіллю та додайте галушки. Вода і галушки мають відразу перемішатися, щоб не прилипли до дна.
- Коли галушки спливають на поверхню, варіть їх 3-4 хвилини. Готові галушки діставайте шумівкою.
- Подавайте з маслом, сметаною, смаженою цибулею, шкварками та посипаними зеленню або цибулею.
Господині, нехай у вас вийде смачно! Тепла, спокою та благополуччя вашим родинам.
Друзі, якщо побачите публікації, будь ласка, ставте їм вподобайки, це важливо для мене. Дякую всім за розуміння та підтримку.
- Новий кекс, який підкорить ваші чайні зустрічі: м’який, пишний і неймовірно швидкий у приготуванні!
- Приготування знаменитого курячого супу: простий, домашній та неймовірно смачний рецепт від української господині.
- Ніжний пиріг з варенням: простий пісний рецепт для чаю з доступних інгредієнтів та різноманітними начинками
- Домашні “Пісні Рогалики” до чаю: простий та перевірений рецепт від української господині
- Торт “День і Ніч”: смачний та легкий у приготуванні десерт для кожної господині
