Домашні пряники, які повертають у дитинство
Цей рецепт пряників неодмінно викличе приємні спогади з дитинства. Вони виходять неймовірно ніжними та смачними — просто тануть у роті! Записуйте рецепт і швидше приступайте до приготування.

Інгредієнти
- 350 мл нежирного кефіру;
- По 2 шт. білків і жовтків;
- 250 г цукру та ще 90 г;
- 1 ст. ложка меду;
- 45 мл олії;
- 1 ч. ложка соди;
- 2,5 склянки просіяного борошна.
Приготування
- Спочатку змішайте мед, кефір, олію та 125 г цукру.
- В борошно додайте соду, а потім невеликими порціями всипайте у рідку суміш. Добре перемішайте.
- Відділіть білки і збийте їх до утворення стійких піків, потім додавайте решту цукру та продовжуйте збивати.
- Розділіть білкову масу на дві частини: одну додайте в тісто та перемішайте.
- Розкатайте тісто до товщини приблизно 10 мм, а потім виріжте з нього круглі пряники.
- Викладіть пряники на деко, застелене папером для випікання.
- Випікайте протягом 25 хвилин при температурі 180°C.
- Вийміть пряники та змастіть їх залишками білків як мінімум двічі.
- Поверніть в духовку на ще 10 хвилин.
Смачного!
- Борщова заправка на зиму: з однієї банки — смачна каструля борщу для всієї родини! Перевірений часом рецепт!
- Готуємо заготовки на зиму: баклажани з солодким перцем у томаті – смачна та пікантна страва!
- Як я квашу капусту з медом: чоловік стверджує, що смачнішої ще не пробував. Рецепт, що розвіює сумніви – не встигаю робити, так швидко закінчується!
Увага! Відкрито найсмачніші чебуреки: ніжне листкове тісто та соковита начинка
- 12 смачних варіантів намазок для бутербродів: ваше домашнє натхнення!