Незвичайний кекс до чаю: рецепт, за яким товчуться подяки (смачніше, ніж у будь-якій кав’ярні)

Пропоную вам приготувати смачний кекс, використовуючи лише декілька доступних інгредієнтів. Цей кекс вражає своїм ароматом і ніжною текстурою. Легкий у приготуванні, він ідеально підійде для чаювання. Запрошую вас спробувати мій рецепт!

Інгредієнти:

  • 1 яблуко
  • 3 середні яйця
  • дрібка солі
  • 150 грам цукру
  • 125 мл рослинної олії
  • 150 мл молока
  • ванілін за смаком
  • 280 грам борошна
  • 15 грам розпушувача
  • персиковий джем
  • цукор з корицею для посипки

Приготування:

1. У глибокій мисці вбийте яйця, додайте до них цукор та сіль. Збийте все міксером, поки маса не стане однорідною. Поступово вливайте рослинну олію, ванілін та молоко.

2. Просіюйте борошно, змішайте його з отриманою масою за допомогою міксера. Додайте розпушувач і перемішайте лопаткою, поки не вийде однорідне тісто.

3. Перелийте тісто в форму для випікання. На поверхню викладіть персиковий джем та злегка перемішайте його дерев’яною шпажкою.

4. Зверху розкладіть тонко нарізані часточки яблука. Посипте цукром, змішаним з корицею, і запікайте в духовці протягом 40 хвилин при температурі 170 градусів.

Сподіваюся, ваш кекс вийде смачним і ароматним! Якщо вам сподобався цей рецепт, збережіть його, щоб не втратити! Буду вдячна за ваші лайки та поширення – це мене дуже тішить!

Ще зараз читають наші читачі

Прокрутка до верху