Французький кремовий торт з вишнями: ідеальний десерт, який вражає ніжністю та смаком.

[

Французький кремовий торт став справжнім хітом серед десертів. Його легкість та унікальний смак роблять його ідеальним доповненням до чаю. Пропонуємо вашій увазі простий та швидкий рецепт, здатний вразити вашу родину та друзів.

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • Цукор – 130 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 50 г
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Щіпка куркуми (за бажанням)

Спершу, змішайте усі інгредієнти до отримання однорідної маси, потім додайте 500 мл молока. Варіть на маленькому вогні, постійно помішуючи, до загустіння. Накрийте харчовою плівкою та дайте охолонути.

Французький кремовий торт з вишнями
  • Вишня – 300 г (заморожена або свіжа)
  • Цукор – 100 г

Доведіть вишні з цукром до кипіння та варіть 3-4 хвилини. Після цього подрібніть блендером. Додайте 30 г кукурудзяного крохмалю та 30 г води, варіть до загустіння.

Процес приготування торту

Використовуйте 400 г листкового тіста, розкачайте його на дві частини. Одну частину наколіть виделкою та посипте цукром, другу – залиште без змін. Випікайте в попередньо розігрітій до 200°C духовці протягом 30-35 хвилин.

  • 150 г вершкового масла

Змішайте його з охолодженим заварним кремом, поступово додаючи по ложці.

Заварний крем для торту

Викладіть крем на перший шар тіста, потім рівномірно розподіліть шар вишневої начинки і, зверху, збиті вершки.

Готовий торт

На завершення розкриште другу частину листкового тіста і присипте торт. Поставте в холодильник на ніч, а потім наріжте на порції та насолоджуйтеся.

Сервірування торту

Сподобався рецепт? Залиште коментарі та поділіться своїми враженнями. Приємного чаювання!

Ще зараз читають наші читачі

Прокрутка до верху