




Французький кремовий торт став справжнім хітом серед десертів. Його легкість та унікальний смак роблять його ідеальним доповненням до чаю. Пропонуємо вашій увазі простий та швидкий рецепт, здатний вразити вашу родину та друзів.
Інгредієнти:
- 2 яйця
- Цукор – 130 г
- Кукурудзяний крохмаль – 50 г
- Ванільний цукор – 10 г
- Щіпка куркуми (за бажанням)
Спершу, змішайте усі інгредієнти до отримання однорідної маси, потім додайте 500 мл молока. Варіть на маленькому вогні, постійно помішуючи, до загустіння. Накрийте харчовою плівкою та дайте охолонути.

- Вишня – 300 г (заморожена або свіжа)
- Цукор – 100 г
Доведіть вишні з цукром до кипіння та варіть 3-4 хвилини. Після цього подрібніть блендером. Додайте 30 г кукурудзяного крохмалю та 30 г води, варіть до загустіння.

Використовуйте 400 г листкового тіста, розкачайте його на дві частини. Одну частину наколіть виделкою та посипте цукром, другу – залиште без змін. Випікайте в попередньо розігрітій до 200°C духовці протягом 30-35 хвилин.
- 150 г вершкового масла
Змішайте його з охолодженим заварним кремом, поступово додаючи по ложці.

Викладіть крем на перший шар тіста, потім рівномірно розподіліть шар вишневої начинки і, зверху, збиті вершки.

На завершення розкриште другу частину листкового тіста і присипте торт. Поставте в холодильник на ніч, а потім наріжте на порції та насолоджуйтеся.

Сподобався рецепт? Залиште коментарі та поділіться своїми враженнями. Приємного чаювання!
- Пенсійний фонд на межі виживання: скільки ще триватиме його існування?
- Як натерти крани у ванній та на кухні, щоб вони сяяли, наче нові: корисні поради.
- Плани Росії в Білорусі: Зеленський отримав інформацію від СЗР.
- На Запоріжжі загинув снайпер з Закарпаття: деталі трагедії та втрати України у війні
- Скільки солі потрібно для засолювання 1 кг капусти? Відкрито секрет: ідеальний рецепт квашеної капусти!