Торт “День і Ніч”: смачний та легкий у приготуванні десерт для кожної господині

Торт “День і Ніч” – Легкий і Смачний Рецепт

Торт “День і Ніч” – це не лише апетитне, а й просте у приготуванні ласощі. Завдяки використанню кисломолочного сиру, коржі виходять пухкими і чудово просочуються кремом. Ви можете спекти їх за день-два до подачі, що значно полегшить процес приготування.

Складники для Білої та Коричневої Частин Тісту

Для білого тіста:

  • 2 яйця
  • 0,5 склянки цукру
  • 200 г кисломолочного сиру
  • 1 ч. ложка розпушувача
  • 1,5 – 2 склянки борошна

Для коричневого тіста:

  • 2 яйця
  • 0,5 склянки цукру
  • 200 г кисломолочного сиру
  • 2 ст. ложки какао-порошку
  • 1 ч. ложка розпушувача
  • 1,5 – 2 склянки борошна

Приготування Тісту

Спочатку збийте яйця з цукром до однорідної маси. Далі додайте перетертий через сито кисломолочний сир, розпушувач і поступово всипайте просіяне борошно. Тісто повинно вийти м’яким і еластичним.

Розділіть підготовлене тісто на 3-4 частини та розкачайте їх на пергаментному папері, на якому будете випікати.

Коричневе тісто готуйте аналогічно, додаючи спершу какао, а потім борошно з розпушувачем.

Випікання

Випікайте коржі при температурі 180 градусів близько 3-4 хвилин, поки вони не отримають золотистий відтінок.

Приготування Крему

Для крему вам знадобиться:

  • 1 літр сметани
  • 1,5 склянки цукру
  • 0,5 літра вишень у власному соку

Якщо ви використовуєте магазинну сметану, додайте для загущення 3 пакетики звичайного згущувача по 8 г на 1 літр.

Оформлення

Остаточне оформлення торта ви можете здійснити на свій смак, використовуючи фрукти, шоколад або інші прикраси.

Смачного!

Ще зараз читають наші читачі

Прокрутка до верху