Рецепт: Монастирське печиво 🍪

Простий і смачний рецепт печива без яєць і вершкового масла! Легке в приготуванні, ідеально для затишного чаювання.

Інгредієнти:

  • Мука — 300 г
  • Варення — 180 г
  • Олія рослинна — 90 мл
  • Сіль — щіпка
  • Ванільний екстракт
  • Розпушувач — 1/2 ч.л.

Покрокове приготування:

  1. У мисці просійте борошно, додайте розпушувач, варення, рослинну олію, сіль і ванільний екстракт.
  2. Замісіть м’яке, еластичне тісто.
  3. Сформуйте невеликі кульки з тіста, верх кожної кульки обваляйте в цукрі.
  4. Викладіть на деко й випікайте у розігрітій духовці при 180°C 12-15 хвилин.
  5. Готове печиво виходить ароматним і розсипчастим.

Лайфхак: Щоб надати печиву особливого аромату, додайте цедру лимона чи апельсина в тісто.

Ще зараз читають наші читачі

Прокрутка до верху