
Простий і смачний рецепт печива без яєць і вершкового масла! Легке в приготуванні, ідеально для затишного чаювання.

Інгредієнти:
- Мука — 300 г
- Варення — 180 г
- Олія рослинна — 90 мл
- Сіль — щіпка
- Ванільний екстракт
- Розпушувач — 1/2 ч.л.

Покрокове приготування:
- У мисці просійте борошно, додайте розпушувач, варення, рослинну олію, сіль і ванільний екстракт.
- Замісіть м’яке, еластичне тісто.
- Сформуйте невеликі кульки з тіста, верх кожної кульки обваляйте в цукрі.
- Викладіть на деко й випікайте у розігрітій духовці при 180°C 12-15 хвилин.
- Готове печиво виходить ароматним і розсипчастим.
Лайфхак: Щоб надати печиву особливого аромату, додайте цедру лимона чи апельсина в тісто.

- Приготування знаменитого курячого супу: простий, домашній та неймовірно смачний рецепт від української господині.
- Ніжний пиріг з варенням: простий пісний рецепт для чаю з доступних інгредієнтів та різноманітними начинками
- Домашні “Пісні Рогалики” до чаю: простий та перевірений рецепт від української господині
- Торт “День і Ніч”: смачний та легкий у приготуванні десерт для кожної господині
- Торт-пиріг “Пані Валевська”: найсмачніший і найкрасивіший десерт на вашому столі!
