Смачний і простий бісквітний пиріг з сирною начинкою

Приготування цього смачного бісквітного пирога не займе у вас більше 15 хвилин, а випікання вимагатиме ще близько 30 хвилин. В результаті ви отримаєте чудовий десерт, прикрашений ніжною сирною масою з рум’яною скоринкою.
За бажанням, готовий пиріг можна присипати цукровою пудрою перед подачею. Аромат та смак цієї домашньої випічки неодмінно порадують вашу родину.
Список інгредієнтів:
Для тіста:
- 3 яйця;
- 150 г цукру;
- 100 г рослинної олії;
- 70 мл молока;
- 200 г борошна;
- 8 г розпушувача;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- щіпка солі.
Для начинки:
- 250 г сиру;
- 2 ст. ложки цукру;
- 1 ст. ложка кукурудзяного крохмалю;
- 1 яйце;
- 1 пакетик ванільного цукру.
Покрокове приготування:
Для початку, приготуймо тісто. У великій мисці змішайте яйця та цукор, до отримання світлої піни.
Додайте рослинну олію та молоко, добре перемішайте. Потім просіюйте борошно, додайте розпушувач, ванільний цукор і сіль. Знову все ретельно перемішайте, щоб уникнути грудочок. Тісто має бути густим і однорідним, як на оладки.
Готуємо форму для випікання розміром 22х22 см, застеліть її пергаментом і вилийте тісто рівномірно, розрівняйте лопаткою.
Тепер переходьте до приготування сирної начинки. У мисці змішайте сир, цукор, кукурудзяний крохмаль, яйце та ванільний цукор, і подрібніть все до однорідної маси.
Завантажте начинку у кондитерський мішок (використовуючи звичайний поліетиленовий пакет, якщо у вас немає мішка) та видавлюйте її поверх тіста у формі сіточки з відстанню між смужками 3-4 см.
Ставте пиріг у заздалегідь розігріту до 180°C духовку та випікайте приблизно 30-35 хвилин, залежно від особливостей вашої духовки.
Готовий пиріг вийміть з духовки, дайте охолонути 10 хвилин, а потім за допомогою пергаменту обережно вийміть його з форми та перенесіть на решітку для повного охолодження. При бажанні, посипте цукровою пудрою.
Після охолодження наріжте на порційні шматки і подавайте до столу. Насолоджуйтесь!
Бажаю вдалого приготування та смачного! Якщо вам сподобався рецепт, не забудьте зберегти його для себе. Дякую за ваші лайки та поширення!
- Борщова заправка на зиму: з однієї банки — смачна каструля борщу для всієї родини! Перевірений часом рецепт!
- Готуємо заготовки на зиму: баклажани з солодким перцем у томаті – смачна та пікантна страва!
- Як я квашу капусту з медом: чоловік стверджує, що смачнішої ще не пробував. Рецепт, що розвіює сумніви – не встигаю робити, так швидко закінчується!
Увага! Відкрито найсмачніші чебуреки: ніжне листкове тісто та соковита начинка
- 12 смачних варіантів намазок для бутербродів: ваше домашнє натхнення!