Пиріг з сиром за 45 хвилин: смачно, красиво та легко – один раз приготувавши, ви будете готувати його знову і знову!

Смачний і простий бісквітний пиріг з сирною начинкою

Приготування цього смачного бісквітного пирога не займе у вас більше 15 хвилин, а випікання вимагатиме ще близько 30 хвилин. В результаті ви отримаєте чудовий десерт, прикрашений ніжною сирною масою з рум’яною скоринкою.

За бажанням, готовий пиріг можна присипати цукровою пудрою перед подачею. Аромат та смак цієї домашньої випічки неодмінно порадують вашу родину.

Список інгредієнтів:

Для тіста:

  • 3 яйця;
  • 150 г цукру;
  • 100 г рослинної олії;
  • 70 мл молока;
  • 200 г борошна;
  • 8 г розпушувача;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • щіпка солі.

Для начинки:

  • 250 г сиру;
  • 2 ст. ложки цукру;
  • 1 ст. ложка кукурудзяного крохмалю;
  • 1 яйце;
  • 1 пакетик ванільного цукру.

Покрокове приготування:

Для початку, приготуймо тісто. У великій мисці змішайте яйця та цукор, до отримання світлої піни.

Додайте рослинну олію та молоко, добре перемішайте. Потім просіюйте борошно, додайте розпушувач, ванільний цукор і сіль. Знову все ретельно перемішайте, щоб уникнути грудочок. Тісто має бути густим і однорідним, як на оладки.

Готуємо форму для випікання розміром 22х22 см, застеліть її пергаментом і вилийте тісто рівномірно, розрівняйте лопаткою.

Тепер переходьте до приготування сирної начинки. У мисці змішайте сир, цукор, кукурудзяний крохмаль, яйце та ванільний цукор, і подрібніть все до однорідної маси.

Завантажте начинку у кондитерський мішок (використовуючи звичайний поліетиленовий пакет, якщо у вас немає мішка) та видавлюйте її поверх тіста у формі сіточки з відстанню між смужками 3-4 см.

Ставте пиріг у заздалегідь розігріту до 180°C духовку та випікайте приблизно 30-35 хвилин, залежно від особливостей вашої духовки.

Готовий пиріг вийміть з духовки, дайте охолонути 10 хвилин, а потім за допомогою пергаменту обережно вийміть його з форми та перенесіть на решітку для повного охолодження. При бажанні, посипте цукровою пудрою.

Після охолодження наріжте на порційні шматки і подавайте до столу. Насолоджуйтесь!

Бажаю вдалого приготування та смачного! Якщо вам сподобався рецепт, не забудьте зберегти його для себе. Дякую за ваші лайки та поширення!

Ще зараз читають наші читачі

Прокрутка до верху