Сирний пиріг за 45 хвилин: смачно, просто та красиво – один раз спробуєте, і будете готувати постійно!

8dcbe41c02d571d78ccc87a6d0c21cdf

Процес підготовки інгредієнтів для випічки займає до 15 хвилин. Додайте близько 30 хвилин на випікання — і на вашому столі з’явиться апетитний пишний бісквітний пиріг із сирною начинкою і золотистою скоринкою.

За бажанням, пиріг можна посипати цукровою пудрою перед подачею. Аромат виробу приваблює, а смак є ще кращим. Скуштуйте цю чудову випічку зі своєю родиною!

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 3 яйця;
  • 150 г цукру;
  • 100 г олії;
  • 70 мл молока;
  • 200 г борошна;
  • 8 г розпушувача;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • щіпка солі.

Для начинки:

  • 250 г сиру;
  • 2 ст. ложки цукру;
  • 1 ст. ложка кукурудзяного крохмалю;
  • 1 яйце;
  • 1 пакетик ванільного цукру.

Приготування:

b5028355bdf2e4cdfd2131684940055e

Почніть із приготування тіста. У великій мисці розбийте 3 яйця, додайте цукор і добре перемішайте до утворення піни.

2fb02311625cfbe4776acb87e2b67235

Додайте півсклянки нерафінованої олії та третину склянки молока, знову змішайте.

30b52a2095d754892040f383829ab003

До отриманої маси додайте просіяне борошно, розпушувач, ванільний цукор і щіпку солі.

cc3ac6d159d83770c1152c6c168e2847

Все ретельно перемішайте, щоб уникнути грудочок, щоб тісто було густим і гладким.

e3e4445fedc17427a34683ec86f3d86f

Візьміть форму для випікання 22х22 см, застеліть її пергаментом і вилийте тісто, розрівняйте.

deae2a71188a0fba510e2f53eb0ad445

Тепер приготуємо сирну начинку. У мисці змішайте сир, цукор, кукурудзяний крохмаль, яйце та ванільний цукор. Використовуйте блендер, щоб отримати однорідну масу.

ca976fdfcebf57a8e98ad0c78230bda9

Потім заповніть кондитерський мішок (можна використати звичайний пакет) сирною начинкою.

89e4c8cf46af117a04a1714763e04720

Видавлюючи начинку, сформуйте на поверхні тіста “сіточку”, залишаючи відстань 3-4 см між смужками.

6b4cc06e73bb150cc841a52e223c1df5

Помістіть форму в розігріту до 180°C духовку. Випікайте близько 30-35 хвилин.

5b1a30fae6d652a084aa516e4377a7ec

Готовий пиріг дістаньте з духовки, дайте йому охолонути на 10 хвилин, потім обережно вийміть із форми, переклавши на решітку. Можна посипати цукровою пудрою.

cf94c3666bd2503e960b374bf9c9a734

Дайте випічці повністю охолонути, після чого наріжте на квадратики та подавайте до столу.

Бажаємо приємного приготування та смачного!

Ще зараз читають наші читачі

Прокрутка до верху