


Представляємо рецепти для приготування трьох видів крему для вафельного торта: шоколадного, халвового та кокосового. Ці десерти швидко готуються без випікання, тому вони користуються популярністю серед багатьох господарок.
Халвовий крем для вафельних коржів

Інгредієнти:
- Халва – 300 г
- Згущене молоко – 100 мл
Халву подрібнити і змішати із згущеним молоком. Отриманим кремом перемазати вафельні коржі.
Шоколадний крем для вафельних коржів
Інгредієнти:
- Молоко – 10 ст. ложок
- Цукор – 15 ст. ложок
- Какао – 3 ст. ложки
- Борошно – 5 ст. ложок
- Масло вершкове – 200 г
У каструлі змішати всі інгредієнти і варити на маленькому вогні, постійно помішуючи, до загустіння. Це займе приблизно 15-20 хвилин.
Кокосовий крем
Інгредієнти:
- Масло вершкове – 200 г
- Згущене молоко – 100 мл
- Кокосова стружка – 100 г
- Цукрова пудра – 2 ст. ложки
Збити масло з цукровою пудрою до пишності, потім додати кокосову стружку та згущене молоко. Перемішати та використовувати для перемазування коржів, після чого поставити в холодильник для стабілізації крему.
- Пенсійний фонд на межі виживання: скільки ще триватиме його існування?
- Як натерти крани у ванній та на кухні, щоб вони сяяли, наче нові: корисні поради.
- Плани Росії в Білорусі: Зеленський отримав інформацію від СЗР.
- На Запоріжжі загинув снайпер з Закарпаття: деталі трагедії та втрати України у війні
- Скільки солі потрібно для засолювання 1 кг капусти? Відкрито секрет: ідеальний рецепт квашеної капусти!