Горіховий пляцок з ароматними трубочками: справжній кулінарний шедевр від української господині!

Горіховий пляцок з ароматними трубочками - це справжній шедевр

Горіховий пляцок з ароматними трубочками

Цей десерт – справжня гастрономічна насолода, ідеальний для святкового столу або затишної вечері. Приготування займає небагато часу, а результат вас приємно вразить.

Необхідні інгредієнти

  • 2 склянки кефіру
  • 2 склянки цукру
  • 6 столових ложок олії
  • 2 чайні ложки соди
  • 2 чайні ложки амонію (погасити оцтом)
  • 3 склянки борошна
  • 2 склянки мелених горіхів

Приготування

1. Змішайте всі інгредієнти, окрім борошна та горіхів, у великій мисці. Залиште акуратно на кілька хвилин, щоб сода і амоній активувалися.

2. Додайте борошно та мелені горіхи, ретельно перемішайте до однорідної маси.

3. Розділіть тісто на дві частини. Випікайте кожну частину в формі розміром 24×30 см при температурі 180°C приблизно 30 хвилин, поки коржі не стануть золотистими.

Приготування крему

Для крему вам знадобиться:

  • 400 г масла
  • 300 г вареної згущенки (за смаком)

1. Збити масло з вареною згущенкою до досягнення однорідної текстури.

2. Для начинки можна використовувати готові пісочні трубочки з джемом.

Остаточний етап

1. На один корж нанесіть крем, зверху розкладіть трубочки.

2. Накрийте другим коржем і прикрасьте за бажанням.

Смакуйте та діліться зі своїми близькими!

Ще зараз читають наші читачі

Прокрутка до верху