




Вишня на зиму без цукру
Заготівля вишні на зиму без цукру підходить для приготування пирогів, вареників, компотів, киселів та іншої випічки.
Рецепт приготування:
1. Розмістіть промиту вишню рівномірно по банках.

Вишню ущільніть. Слідкуйте за тим, щоб одна банка поступово заповнювалася іншими.
У вас має бути 5 кг вишні, розподілених у шести літрових банках. Накрийте банки кришками. У каструлі покладіть серветку та встановіть банки. Наповніть каструлю водою до плічок банок, використовуючи гарячу воду для пришвидшення процесу. Накрийте каструлю кришкою та стерилізуйте банки з вишнею в їхньому соку з моменту закипання протягом 20 хвилин.

Вишня виділить сік, ягоди трохи сядуть. Закрутіть вишню в банках.
Переверніть банки на кришки та накрийте чимось теплим. Залиште до повного охолодження. Заготівля вишні у власному соку без цукру може зберігатися при кімнатній температурі.

- Новий кекс, який підкорить ваші чайні зустрічі: м’який, пишний і неймовірно швидкий у приготуванні!
- Приготування знаменитого курячого супу: простий, домашній та неймовірно смачний рецепт від української господині.
- Ніжний пиріг з варенням: простий пісний рецепт для чаю з доступних інгредієнтів та різноманітними начинками
- Домашні “Пісні Рогалики” до чаю: простий та перевірений рецепт від української господині
- Торт “День і Ніч”: смачний та легкий у приготуванні десерт для кожної господині
