




Вишня на зиму без цукру
Заготівля вишні на зиму без цукру підходить для приготування пирогів, вареників, компотів, киселів та іншої випічки.
Рецепт приготування:
1. Розмістіть промиту вишню рівномірно по банках.

Вишню ущільніть. Слідкуйте за тим, щоб одна банка поступово заповнювалася іншими.
У вас має бути 5 кг вишні, розподілених у шести літрових банках. Накрийте банки кришками. У каструлі покладіть серветку та встановіть банки. Наповніть каструлю водою до плічок банок, використовуючи гарячу воду для пришвидшення процесу. Накрийте каструлю кришкою та стерилізуйте банки з вишнею в їхньому соку з моменту закипання протягом 20 хвилин.

Вишня виділить сік, ягоди трохи сядуть. Закрутіть вишню в банках.
Переверніть банки на кришки та накрийте чимось теплим. Залиште до повного охолодження. Заготівля вишні у власному соку без цукру може зберігатися при кімнатній температурі.

- Великая и ужасная встречает. Даст погладиться?
- Новый план. Часть 1
- Новый план. Часть 4
- Новый план. Часть 3
- Новый план. Часть 2
