Заготовка вишні на зиму без цукру: ідеальне рішення для пирогів, вареників та компотів!

Вишня на зиму без цукру. Рецепт для пирогів, вареників, компотів та випічки.

Вишня на зиму без цукру

Заготівля вишні на зиму без цукру підходить для приготування пирогів, вареників, компотів, киселів та іншої випічки.

Рецепт приготування:

1. Розмістіть промиту вишню рівномірно по банках.

Вишня на зиму без цукру. Рецепт для пирогів, вареників, компотів та випічки.

Вишню ущільніть. Слідкуйте за тим, щоб одна банка поступово заповнювалася іншими.

У вас має бути 5 кг вишні, розподілених у шести літрових банках. Накрийте банки кришками. У каструлі покладіть серветку та встановіть банки. Наповніть каструлю водою до плічок банок, використовуючи гарячу воду для пришвидшення процесу. Накрийте каструлю кришкою та стерилізуйте банки з вишнею в їхньому соку з моменту закипання протягом 20 хвилин.

Вишня на зиму без цукру. Рецепт для пирогів, вареників, компотів та випічки.

Вишня виділить сік, ягоди трохи сядуть. Закрутіть вишню в банках.

Переверніть банки на кришки та накрийте чимось теплим. Залиште до повного охолодження. Заготівля вишні у власному соку без цукру може зберігатися при кімнатній температурі.

Вишня на зиму без цукру. Рецепт для пирогів, вареників, компотів та випічки.

Ще зараз читають наші читачі

Прокрутка до верху