Пиріг з сиром за 45 хвилин: просто, смачно та красиво – ви будете готувати його постійно!

пиріг

Процес приготування інгредієнтів для бісквітного пирога займає близько 15 хвилин. Додайте ще півгодини на випікання, і на вашому столі з’явиться пишний пиріг, прикрашений гарною сирною масою.

Пиріг можна посипати цукровою пудрою і подавати до столу. Аромат та смак неймовірні. Тож порадуйте вашу родину цією випічкою!

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 3 яйця;
  • 150 г цукру;
  • 100 г олії;
  • 70 мл молока;
  • 200 г борошна;
  • 8 г розпушувача;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • щіпка солі.

Для начинки:

  • 250 г сиру;
  • 2 ст. ложки цукру;
  • 1 ст. ложка кукурудзяного крохмалю;
  • 1 яйце;
  • 1 пакетик ванільного цукру.

Приготування:

приготування

Розпочнімо з приготування тіста. В великій мисці збийте 3 яйця з цукром до появи білої піни.

змішування

Додайте півсклянки олії та третину склянки молока, знову добре перемішайте.

тісто

В отриману суміш додайте просіяне борошно, розпушувач, пакетик ванільного цукру та щіпку солі.

змішування інгредієнтів

Добре перемішайте всі інгредієнти до однорідної маси.

тісто

Підготуйте форму для запікання розміром 22х22 см, застеліть пергаментом. Вилийте туди тісто, розрівняйте верхню частину.

форма для випікання

Для начинки вичистіть в миску сир, додайте цукор, кукурудзяний крохмаль, яйце та пакетик ванільного цукру. Змішайте все до однорідної маси.

начинка

Начинку перекладіть в кондитерський мішок і видавлюйте на поверхню тіста, формуючи сіточку.

сіточка

Помістіть форму в попередньо розігріту до 180°C духовку. Випікайте приблизно 30-35 хвилин.

випікання

Готовий пиріг вийміть з духовки, дайте охолонути хвилин 10, а потім перенесіть на решітку. При бажанні, посипте цукровою пудрою.

готовий пиріг

Коли випічка охолоне, наріжте її на квадратні порції та подавайте до столу.

Приємного вам приготування та смачного!

Ще зараз читають наші читачі

Прокрутка до верху