


Представляємо рецепт приготування піци великої домашньої. З таким приготуванням не виникає бажання замовляти піцу з ресторану. Начинку можна обирати за власними вподобаннями.
Інгредієнти:
- борошно – 400 г;
- вода – 250 мл;
- сіль – ½ ч.л.;
- цукор – 1 ч.л.;
- дріжджі пресовані – 18 г;
- соняшникова олія – 2 ст.л.
Інгредієнти для начинки:
- соус – 5 ст.л.;
- ковбаса – 300 г;
- сир – 300 г;
- цибуля ріпчаста – ½ шт.;
- перець солодкий – ½ шт.;
- оливки – 6 шт.;
- печериці – 6 шт.
Приготування:
У мисці з теплою водою розчиніть дріжджі та цукор. Додайте сіль і олію, добре перемішайте. Просійте борошно у рідину, замісивши не липку грудку тіста. Накрийте його плівкою до моменту приготування начинки.
Наріжте ковбасу, печериці та солодкий перець тонкими скибочками, а цибулю та оливки – півкільцями. Сир натріть на тертці.
Обімніть тісто і розкачайте його в пласт, що відповідає розмірам дека. Викладіть на деко, постелене пергаментом. Змастіть тісто томатним соусом і викладіть начинку: спершу ковбасу та печериці, потім цибулю, перець та оливки.

Посипте тертим сиром та випікайте піцу при температурі 200 градусів близько 18 хвилин.

Смачна домашня піца на пухкому тісті готова. Смачного!

Пухкі булочки: відкрито секрет ніжного та м’якого тіста у кафе «Серце міста»
- Лимонні рулетики від французького пекаря: смачна окрасу літа у кафе “Серце міста”
Неперевершені булочки з сиром та легкий пиріг із повітряного тіста: у кафе “Серце міста” поділилися рецептом, який завжди вдається!
- У Кафе «Серце міста» розкрили секрет приготування пухких булочок: добавка оцту!
- Швидкий хліб без дріжджів за 15 хвилин: ідеальне рішення для вечері від Кафе «Серце міста»
