Відмова від замовлень: українці переходять на домашнє приготування піци з незабутнім смаком “Сімейна” на пухкому тісті

Представляємо рецепт приготування піци великої домашньої. З таким приготуванням не виникає бажання замовляти піцу з ресторану. Начинку можна обирати за власними вподобаннями.

Інгредієнти:

  • борошно – 400 г;
  • вода – 250 мл;
  • сіль – ½ ч.л.;
  • цукор – 1 ч.л.;
  • дріжджі пресовані – 18 г;
  • соняшникова олія – 2 ст.л.

Інгредієнти для начинки:

  • соус – 5 ст.л.;
  • ковбаса – 300 г;
  • сир – 300 г;
  • цибуля ріпчаста – ½ шт.;
  • перець солодкий – ½ шт.;
  • оливки – 6 шт.;
  • печериці – 6 шт.

Приготування:

У мисці з теплою водою розчиніть дріжджі та цукор. Додайте сіль і олію, добре перемішайте. Просійте борошно у рідину, замісивши не липку грудку тіста. Накрийте його плівкою до моменту приготування начинки.

Наріжте ковбасу, печериці та солодкий перець тонкими скибочками, а цибулю та оливки – півкільцями. Сир натріть на тертці.

Обімніть тісто і розкачайте його в пласт, що відповідає розмірам дека. Викладіть на деко, постелене пергаментом. Змастіть тісто томатним соусом і викладіть начинку: спершу ковбасу та печериці, потім цибулю, перець та оливки.

Піца на пухкому тісті

Посипте тертим сиром та випікайте піцу при температурі 200 градусів близько 18 хвилин.

Готова піца

Смачна домашня піца на пухкому тісті готова. Смачного!

Піца на столі

Ще зараз читають наші читачі

Прокрутка до верху