







Сезон молодого часнику — це можливість приготувати запаси смачної закуски на зиму. Маринований часник стане відмінним вибором для холодних днів, адже його смак хрусткий, ароматний і трохи гострий. Процес маринування простий, і можна спробувати різні методи. Надаємо рецепт для приготування маринованого часнику.
Інгредієнти:
- Часник молодий – 2 кг.
Маринад:
- Вода – 1 л.
- Цукор – 50 г.
- Сіль – 50 г.
- Оцет 9 % – 100 мл.
Приготування:

Спочатку промийте часник і на кілька хвилин залийте окропом.

Потім очистіть часник, залишаючи головки цілі, і обріжте корінці. Можна залишити шкірку або почистити до зубчиків за бажанням.

Укладемо очищений часник у банки щільно.

До банок за бажанням можна додати кілька горошин чорного перцю або гілочки кропу.

Заливаємо часник окропом і залишаємо охолонути.

В цей час приготуйте маринад, довівши до кипіння воду з сіллю та цукром. Потім додайте оцет і зніміть із вогню.

Залийте часник маринадом і закрийте банки кришками. Переверніть банки та укутайте на добу.

Після цього зберігайте консерви в коморі або шафі.

Смачного! Пробуйте, це дійсно смачно!
Бажаємо приємних приготувань!
- Алиска, Белый: Ты гладишь, или электричество вырабатываешь?😁
- Да это Алиска через эту ступеньку в свое подземелье шлындает, вот и сломала😁
- Греча с курицей, сердечками, тыквой и сливочным маслом!
- Вот что в этой рыжей голове? Зачем ему ведро??? 🤔🤔🤔😁🦊
- Милый друг, наконец-то мы вместе,
