







Сезон молодого часнику — це можливість приготувати запаси смачної закуски на зиму. Маринований часник стане відмінним вибором для холодних днів, адже його смак хрусткий, ароматний і трохи гострий. Процес маринування простий, і можна спробувати різні методи. Надаємо рецепт для приготування маринованого часнику.
Інгредієнти:
- Часник молодий – 2 кг.
Маринад:
- Вода – 1 л.
- Цукор – 50 г.
- Сіль – 50 г.
- Оцет 9 % – 100 мл.
Приготування:

Спочатку промийте часник і на кілька хвилин залийте окропом.

Потім очистіть часник, залишаючи головки цілі, і обріжте корінці. Можна залишити шкірку або почистити до зубчиків за бажанням.

Укладемо очищений часник у банки щільно.

До банок за бажанням можна додати кілька горошин чорного перцю або гілочки кропу.

Заливаємо часник окропом і залишаємо охолонути.

В цей час приготуйте маринад, довівши до кипіння воду з сіллю та цукром. Потім додайте оцет і зніміть із вогню.

Залийте часник маринадом і закрийте банки кришками. Переверніть банки та укутайте на добу.

Після цього зберігайте консерви в коморі або шафі.

Смачного! Пробуйте, це дійсно смачно!
Бажаємо приємних приготувань!
- 🦊 Лиса Алиса. Ловушка не сработала! Почему важно знать о животных больше
- 🦊 Лиса Алиса и ловушки
- Лиса Алиса и ловушки
- 🦊 Как размножаются лисицы и сколько у них лисят
- Великая и ужасная встречает. Даст погладиться?
