





РИБА В МАРИНАДІ
Приготування риби в маринаді забезпечить їй насичений смак.
Скориставшись цим рецептом, ви, напевно, будете маринувати рибу саме так і надалі.
Інгредієнти:
- Вода – 100 мл
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Олія – 100 мл
- Перець горошком – 10 шт.
- Перець запашний – 10 шт.
- Гірчиця горошком – 1 ч. л.
- Коріандр – 1 ч. л.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Мед – 1 ч. л. або цукор
- Сіль – 2 ст. л. (без гірки)
- Оцет 9% – 50–70 мл
- Будь-яка риба
Маринад розрахований на 2 риби.
Приготування:
1. В сотейник налийте воду і томатну пасту, перемішайте.
2. Додайте олію, спеції та сіль.

3. Поставте суміш на плиту, помішуючи, доведіть до кипіння.
4. Охолодіть, додайте мед (або цукор) та оцет.
5. Рибу очищіть, промийте та просушіть.
6. Цибулю наріжте півкільцями.
7. Викладіть шарами цибулю і рибу у миску.

8. Залийте остиглим маринадом.
9. Маринуйте протягом доби.

Смак страви настільки насичений, що його варто спробувати.

- Алиска, Белый: Ты гладишь, или электричество вырабатываешь?😁
- Да это Алиска через эту ступеньку в свое подземелье шлындает, вот и сломала😁
- Греча с курицей, сердечками, тыквой и сливочным маслом!
- Вот что в этой рыжей голове? Зачем ему ведро??? 🤔🤔🤔😁🦊
- Милый друг, наконец-то мы вместе,
