Риба в “червоному” маринаді: простий рецепт, який зробить страву незабутньою!

Риба в маринаді

РИБА В МАРИНАДІ

Приготування риби в маринаді забезпечить їй насичений смак.

Скориставшись цим рецептом, ви, напевно, будете маринувати рибу саме так і надалі.

Інгредієнти:

  • Вода – 100 мл
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Олія – 100 мл
  • Перець горошком – 10 шт.
  • Перець запашний – 10 шт.
  • Гірчиця горошком – 1 ч. л.
  • Коріандр – 1 ч. л.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Мед – 1 ч. л. або цукор
  • Сіль – 2 ст. л. (без гірки)
  • Оцет 9% – 50–70 мл
  • Будь-яка риба

Маринад розрахований на 2 риби.

Приготування:

1. В сотейник налийте воду і томатну пасту, перемішайте.

2. Додайте олію, спеції та сіль.

Приготування маринаду

3. Поставте суміш на плиту, помішуючи, доведіть до кипіння.

4. Охолодіть, додайте мед (або цукор) та оцет.

5. Рибу очищіть, промийте та просушіть.

6. Цибулю наріжте півкільцями.

7. Викладіть шарами цибулю і рибу у миску.

Шари цибулі та риби

8. Залийте остиглим маринадом.

9. Маринуйте протягом доби.

Маринована риба

Смак страви настільки насичений, що його варто спробувати.

Готова страва

Ще зараз читають наші читачі

Прокрутка до верху