


Представляємо рецепт приготування піци великої домашньої. З таким приготуванням не виникає бажання замовляти піцу з ресторану. Начинку можна обирати за власними вподобаннями.
Інгредієнти:
- борошно – 400 г;
- вода – 250 мл;
- сіль – ½ ч.л.;
- цукор – 1 ч.л.;
- дріжджі пресовані – 18 г;
- соняшникова олія – 2 ст.л.
Інгредієнти для начинки:
- соус – 5 ст.л.;
- ковбаса – 300 г;
- сир – 300 г;
- цибуля ріпчаста – ½ шт.;
- перець солодкий – ½ шт.;
- оливки – 6 шт.;
- печериці – 6 шт.
Приготування:
У мисці з теплою водою розчиніть дріжджі та цукор. Додайте сіль і олію, добре перемішайте. Просійте борошно у рідину, замісивши не липку грудку тіста. Накрийте його плівкою до моменту приготування начинки.
Наріжте ковбасу, печериці та солодкий перець тонкими скибочками, а цибулю та оливки – півкільцями. Сир натріть на тертці.
Обімніть тісто і розкачайте його в пласт, що відповідає розмірам дека. Викладіть на деко, постелене пергаментом. Змастіть тісто томатним соусом і викладіть начинку: спершу ковбасу та печериці, потім цибулю, перець та оливки.

Посипте тертим сиром та випікайте піцу при температурі 200 градусів близько 18 хвилин.

Смачна домашня піца на пухкому тісті готова. Смачного!

- Великая и ужасная встречает. Даст погладиться?
- Новый план. Часть 1
- Новый план. Часть 4
- Новый план. Часть 3
- Новый план. Часть 2
