


Бісквітний рулет з шоколадом і джемом в шоколадній глазурі — легкий у приготуванні та смачний десерт, який чудово підійде до чаю.

Інгредієнти:
Для бісквітного тіста:
- Яйця – 4 шт
- Цукор – 120 г
- Борошно – 100 г
- Чорний шоколад – 40 г
- Сіль – щіпка
- Джем або варення – 3-4 ст. ложки
Для шоколадної глазурі:
- Шоколад – 40 г
- Вершкове масло – 15-20 г
Приготування:
Рулет із бісквітного тіста з шоколадом і джемом легко приготувати. Поєднання шоколаду та варення надає йому особливого смаку, а глазур додає привабливості.

- Яйця розділити на жовтки і білки.
- У білки додати сіль і збити до піни.
- Додаємо цукор в білкову піну та збиваємо до стійкої маси.
- Вводимо жовтки і перемішуємо на повільних обертах міксера.
- Борошно просіяти і натерти шоколад.
- Додаємо борошно і тертий шоколад до яєчної маси, обережно перемішуємо.
- Деко застилаємо пергаментом і викладаємо тісто, рівномірно розрівнюючи.
- Розігріваємо духовку до 180°C і випікаємо 12-15 хвилин.
- Готове тісто виймаємо з духовки, викладаємо на поверхню і скручуємо рулетом разом із пергаментом.
- Теплий рулет розгортаємо і наносимо джем або варення.
- Шоколад з маслом розтоплюємо, розмішуємо до однорідної маси і покриваємо рулет глазур’ю.
- Рулет ставимо в холодильник для застигання глазурі, перед подачею нарізаємо на порції.







Смачної чайної паузи!
- Алиска, Белый: Ты гладишь, или электричество вырабатываешь?😁
- Да это Алиска через эту ступеньку в свое подземелье шлындает, вот и сломала😁
- Греча с курицей, сердечками, тыквой и сливочным маслом!
- Вот что в этой рыжей голове? Зачем ему ведро??? 🤔🤔🤔😁🦊
- Милый друг, наконец-то мы вместе,
