







Моментальний шоколадний торт
Торт на замовлення

Інгредієнти:
- 1,5 ст. борошна
- 3 ст. л. какао
- 1 ст. цукру
- 1 ч. л. розпушувача
- 0,5 ч. л. солі
- 1 ч. л. оцту
- 1 ч. л. ванільної есенції або ваніліну
- 5 ст. л. олії
- 1 ст. л. води
Приготування:
Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити форму олією. Змішати всі сухі інгредієнти, додати оцет, ванільну есенцію і олію, а потім води. Перемішати до однорідності і випікати 35 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою. Коли охолоне, полити поливкою за смаком.
Супер-вологий шоколадний торт

Інгредієнти:
Тільки перевірте список перед приготуванням.
Приготування:
Розігрійте духовку до 180 градусів. Вистелите форму для випікання папером, змастіть олією і приправте борошном. Змішайте борошно, какао, соду та сіль в одній мисці, цукор, масло, воду, оцет і каву в іншій. З’єднайте обидві суміші до однорідності. Випікайте 35-40 хвилин. Остудіть і нарізайте, топіть кремом або посипайте тертим шоколадом.
Шоколадний торт «Чорний ліс»

Інгредієнти для кавового бісквіту:
- 7 яєць
- 1 склянка цукру
- 2/3 склянки гіркого какао
- 2/3 склянки пшеничного борошна
Для крему:
- 1 банка (340 г) вишневого джему
- 4-5 ложок вишневого лікеру
- 700 г вишень або черешень без кісточок
Збита сметана:
- 750 г дуже холодної сметани 30% або 36%
- 2 склянки цукру
- 2 ложечки желатину
Приготування:
Обробіть форму для торта та приготуйте бісквіт, збиваючи складники поетапно. Випікайте 35-40 хвилин. Після випічки охолодіть, розріжте корж на три частини і змастіть джемом, ягодами та сметаною. Прикрасьте вишнями і шоколадом.
Шоколадний торт з трюфельним кремом

Інгредієнти:
- 4 яйця
- 2 склянки цукру
- 1 склянка молока
- 1 склянка олії
- 1 пакунок ванільного цукру
- 3 ст. ложки какао-порошку
- 1 пакет розпушувача
- 2 склянки борошна
Приготування:
Збийте яйця з цукром, додайте молоко і олію. Поступово вмішайте борошно і какао. Випікайте корж 45 хвилин при 180 градусах. Для крему розтопіть шоколад з нугатою та збийте з вершками. Складіть торт і охолоджуйте перед подачею.
Найшвидший шоколадний тортик

Інгредієнти:
- 2 склянки цукру (одна в крем, одна в тісто)
- 3 яйця (одне в крем, два в тісто)
- 1 стакан кефіру (або сметани)
- 6 ст. ложок какао (3 ложки в крем, 3 в тісто)
- 2 склянки борошна (з частиною в крем)
- 1 ч. ложка розпушувача
- 2 склянки молока (в крем)
Приготування:
Підготуйте продукти для коржа й крему, просійте борошно, з’єднайте все до однорідної маси. Випікайте в мультиварці 50 хвилин. Після охолодження, розріжте і змастіть кремом. Прикрасьте на свій смак.
Шоколадний торт «Звичайне диво»

Інгредієнти:
- 1 склянка борошна
- 1 склянка кефіру
- 1 склянка цукру
- 1/2 ч. л. соди
- 2 ст. л. какао
- 400 мл сметани
- 2/3 склянки цукру для крему
Приготування:
- Добре збити кефір з цукром.
- Додати просіяне борошно, соду та какао, знову перемішати.
- Вилити тісто в форму та випікати 30 хвилин при 200 градусах.
- Готовий корж охолодити та розрізати навпіл.
- Сметану зі цукром збити, змастіть коржі.
- Прикрасьте торт тертим шоколадом та поставте в холодильник на 2 години для охолодження.
Торт виходить смачним і привабливим за зовнішнім виглядом.
- Алиска, Белый: Ты гладишь, или электричество вырабатываешь?😁
- Да это Алиска через эту ступеньку в свое подземелье шлындает, вот и сломала😁
- Греча с курицей, сердечками, тыквой и сливочным маслом!
- Вот что в этой рыжей голове? Зачем ему ведро??? 🤔🤔🤔😁🦊
- Милый друг, наконец-то мы вместе,
