Топ-6 найпростіших шоколадних тортів, які вразять вас своєю ніжністю

Шоколадний торт

Моментальний шоколадний торт

Торт на замовлення

Смачний шоколадний торт

Інгредієнти:

  • 1,5 ст. борошна
  • 3 ст. л. какао
  • 1 ст. цукру
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 0,5 ч. л. солі
  • 1 ч. л. оцту
  • 1 ч. л. ванільної есенції або ваніліну
  • 5 ст. л. олії
  • 1 ст. л. води

Приготування:
Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити форму олією. Змішати всі сухі інгредієнти, додати оцет, ванільну есенцію і олію, а потім води. Перемішати до однорідності і випікати 35 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою. Коли охолоне, полити поливкою за смаком.

Супер-вологий шоколадний торт

Супер-вологий шоколадний торт

Інгредієнти:
Тільки перевірте список перед приготуванням.

Приготування:
Розігрійте духовку до 180 градусів. Вистелите форму для випікання папером, змастіть олією і приправте борошном. Змішайте борошно, какао, соду та сіль в одній мисці, цукор, масло, воду, оцет і каву в іншій. З’єднайте обидві суміші до однорідності. Випікайте 35-40 хвилин. Остудіть і нарізайте, топіть кремом або посипайте тертим шоколадом.

Шоколадний торт «Чорний ліс»

Шоколадний торт Чорний ліс

Інгредієнти для кавового бісквіту:

  • 7 яєць
  • 1 склянка цукру
  • 2/3 склянки гіркого какао
  • 2/3 склянки пшеничного борошна

Для крему:

  • 1 банка (340 г) вишневого джему
  • 4-5 ложок вишневого лікеру
  • 700 г вишень або черешень без кісточок

Збита сметана:

  • 750 г дуже холодної сметани 30% або 36%
  • 2 склянки цукру
  • 2 ложечки желатину

Приготування:
Обробіть форму для торта та приготуйте бісквіт, збиваючи складники поетапно. Випікайте 35-40 хвилин. Після випічки охолодіть, розріжте корж на три частини і змастіть джемом, ягодами та сметаною. Прикрасьте вишнями і шоколадом.

Шоколадний торт з трюфельним кремом

Шоколадний торт з трюфельним кремом

Інгредієнти:

  • 4 яйця
  • 2 склянки цукру
  • 1 склянка молока
  • 1 склянка олії
  • 1 пакунок ванільного цукру
  • 3 ст. ложки какао-порошку
  • 1 пакет розпушувача
  • 2 склянки борошна

Приготування:
Збийте яйця з цукром, додайте молоко і олію. Поступово вмішайте борошно і какао. Випікайте корж 45 хвилин при 180 градусах. Для крему розтопіть шоколад з нугатою та збийте з вершками. Складіть торт і охолоджуйте перед подачею.

Найшвидший шоколадний тортик

Найшвидший шоколадний тортик

Інгредієнти:

  • 2 склянки цукру (одна в крем, одна в тісто)
  • 3 яйця (одне в крем, два в тісто)
  • 1 стакан кефіру (або сметани)
  • 6 ст. ложок какао (3 ложки в крем, 3 в тісто)
  • 2 склянки борошна (з частиною в крем)
  • 1 ч. ложка розпушувача
  • 2 склянки молока (в крем)

Приготування:
Підготуйте продукти для коржа й крему, просійте борошно, з’єднайте все до однорідної маси. Випікайте в мультиварці 50 хвилин. Після охолодження, розріжте і змастіть кремом. Прикрасьте на свій смак.

Шоколадний торт «Звичайне диво»

Шоколадний торт Звичайне диво

Інгредієнти:

  • 1 склянка борошна
  • 1 склянка кефіру
  • 1 склянка цукру
  • 1/2 ч. л. соди
  • 2 ст. л. какао
  • 400 мл сметани
  • 2/3 склянки цукру для крему

Приготування:

  1. Добре збити кефір з цукром.
  2. Додати просіяне борошно, соду та какао, знову перемішати.
  3. Вилити тісто в форму та випікати 30 хвилин при 200 градусах.
  4. Готовий корж охолодити та розрізати навпіл.
  5. Сметану зі цукром збити, змастіть коржі.
  6. Прикрасьте торт тертим шоколадом та поставте в холодильник на 2 години для охолодження.

Торт виходить смачним і привабливим за зовнішнім виглядом.

Ще зараз читають наші читачі

Прокрутка до верху