

З наближенням нового сезону настає час звільнити підвали від старого варення для свіжого врожаю. Пропонуємо хороший варіант для любителів варення — ніжний пиріг, який не потребує використання міксера.
Випічка виходить дуже смачною, повітряною та соковитою, а рецепт простий. Ось, що вам потрібно для його приготування.
Пиріг з варенням на молоці
Складники:
- 250 мл варення
- 1 ч. ложка соди
- 1 склянка молока кімнатної температури
- 3 яйця
- 1 склянка цукру
- 80 мл олії
- 2 склянки борошна
Приготування:
Додати соду до варення і змішати. Після цього влити молоко, вбити яйця й додати олію та цукор, ретельно перемішати вінчиком.
Просіяти борошно у отриману масу й добре замісити тісто, яке повинно мати консистенцію густої сметани.
Форму застелити пергаментом і вилити тісто у форму. Випікати при температурі 180 градусів близько 40 хвилин. Готовність перевірити дерев’яною паличкою.
Остудити на решітці.

Бажаємо приємного приготування та смачного вам! Не забувайте зберігати рецепт, щоб не загубити.
- Мышь с криком: “а где ж я столоваться буду!?” помчалась обратно.😂
- Пухнасті вишневі пиріжки, як у бабусі: домашній рецепт із начинкою, що не витікає, у кафе “Серце міста”
Ніжний пиріг з заварним кремом і лимонною ноткою представляє кафе “Серце міста”
- Смажені пиріжки з зеленою цибулею та яйцем: заварне тісто без вистоювання від кафе “Серце міста”
- Пиріжки з капустою: пухкі, соковиті та ароматні – смак базарної свіжини в кафе “Серце міста”
