Бісквітний рулет 2 в 1: шоколадний корж з сирною начинкою – швидкий і смачний рецепт!

Бісквітний рулет 2 в 1

Пропонуємо приготувати незвичайний бісквітний рулет – пиріг, який випікається з начинкою. Цей простий та швидкий варіант стане чудовим доповненням до чаю!

Бісквітний рулет 2 в 1

Приготування:

Приготування:

Спочатку потрібно застелити стандартний лист для випічки (30×40 см) пергаментним папером, змастити олією.

Приготування

Сирна начинка: До сиру (краще вибрати соковитий) додаємо цукор, ванільний цукор, яйце, сметану та крохмаль.

Приготування

Пробиваємо блендером до однорідності. Якщо блендера немає, можна просто добре перемішати всі інгредієнти.

Приготування

Розкладаємо начинку на лист і розрівнюємо. За бажанням, зверху можна додати ягоди.

Приготування

Для бісквітного тіста: Жовтки відокремити від білків, білки збити з щіпкою солі до піни.

Приготування

Постепенно додаємо цукор, продовжуючи збивати до стійких піків.

Приготування

А далі по одному додаємо жовтки і перемішуємо.

Приготування

Борошно змішати з розпушувачем та какао.

Приготування

Висипати половину сухих інгредієнтів у миску і перемішати.

Приготування

Додати половину води та ще раз перемішати.

Приготування

Просіяти решту борошна, перемішати й додати воду.

Готове тісто викласти на сирний шар та розрівняти.

Приготування

Випікати бісквіт при 180 °C протягом 30 хвилин, не пересушуючи.

Готовий бісквіт перевернути на пергамент.

Приготування

Негайно згорнути бісквіт у рулет.

Приготування

Загорнути рулет у пергамент та дати охолонути.

Приготування

Присипати цукровою пудрою і нарізати на шматочки.

Приготування

Готовий рулет виходить красивим та ефектним, і зручно, що він вже з начинкою. Є в міру солодким і дуже смачним.

Для досягнення найкращого смаку рекомендується використовувати вологий сир. Ви також можете додати ягоди для різноманітності смаку.

Приготування

РЕЦЕПТ:

Бісквітний РУЛЕТ – ПИРІГ із сирною начинкою

Сирний шар:

  • 400 гр сиру (бажано 5%)
  • 8 гр ванільного цукру
  • 3 ст. л. сметани
  • 1 яйце
  • 40 гр кукурудзяного крохмалю
  • 100 г цукру

Бісквіт:

  • 5 яєць
  • 80 гр цукру
  • 80 гр борошна
  • 20 гр какао-порошку
  • 1/2 ч. л. розпушувача
  • 8 гр ванільного цукру
  • 2 ст. л. теплої води

Приготування

Бажаємо приємних приготувань та смачного!

Ще зараз читають наші читачі

Прокрутка до верху