
Фото: depositphotos.com
Секрети приготування пюре з картоплі
Інгредієнти:
- 500 г картоплі;
- ½ ч. л. солі (або на смак);
- 75–100 мл теплого молока.
Приготування:
- Почніть з очищення картоплі та нарізання її на середні частини.
- Помістіть нарізану картоплю в каструлю, залийте холодною водою та додайте сіль.
- Доведіть до кипіння і варіть близько 20–25 хвилин, поки вона не стане м’якою.
- Злийте відварену воду.
- Використовуючи товкач, розімніть картоплю до пюреподібної консистенції.
- Поступово додайте тепле молоко, продовжуючи перемішувати до отримання однорідної маси.
- Алиса вышла посмотреть на носочки…🦊: Ах у тебя носочки? Тогда мне куру давай и сырники.😜
- Самые очаровательные животные планеты: квокка, ай-ай и другие удивительные создания.
- Наймиліші тварини світу: квокка, ай-ай та інші унікальні створіння.
- Забавные животные – смешные и милые животные. для настроения
- – Да там один клюв, Вань! А тут мяяяясо
